fredag 13 september 2013

Hjälp! Nu är jag orolig.

Veckan i Grekland hade jag skor bara de få minuter vi gick till och från restaurangen på kvällarna. Annars barfota, mest i havet. När vi skulle hem satt gamla, mjuka, ingådda sandalerna på mina svettiga fötter i 24 timmar. Sedan fick jag försiktigt lossa sandalerna från varma fötter med variga blåsor.


Nu fem dagar senare, mycket gående i Helsinki och dumt nog dansande på båten hem, är mina fötter en mindre katastrof. 17, ja sjutton, blåsor som varar på mina båda fötter :-(  mest under/på yttre sidan av hålfötterna och knölen vid stortårna (bilden) lilltårna har ingen hud alls, bara två röda köttiga klumpar. Igår när jag var till lung pkl hade jag tunna strumpor. De fick jag blöta upp innan jag kunde dra av dem av fötterna. Plåster och tejp är uteslutet, kört det i fem dagar nu.

Nu måste jag antagligen skippa simmandet i havet och tassa runt här hemma barfota, får inte ens på mig ett par fem nr för stora Foppatofflor.

Någon som har en mirakelkur på lager?
Ska ha bättre skor på jobb på måndag...

6 kommentarer:

Mammy sa...

Bada i havet!! Saltvatten är bra. Svider som fan i början......

Keiju sa...

aloe vera gelly från Forever living prudukts http://www.foreverliving.se/shop/category/kroppsvard/product/aloe_vera_gelly på nätterna

Allt mellan Himmel och Potatisåker sa...

Ja, exakt, fortsätt bada!!

Åsa Hellberg sa...

AJ, det ser ont ut!

Småländskan sa...

Säger också bada i havet! Om inte kan du ta ett fotbad med grovsalt. Sen smörja in med nåt "bra".

Lippe sa...

Jag är kärringen mot strömmen och säger: bada för helvete inte!!! De där varhärdarna ska hållas rena och torra och om de blir ännu fulare måste du faktiskt gå till läkare. Förbaskade dig! Önskar jag var där och kunde hålla ordning på dig! ♥
Hålldigförhelvetep åland kram!