fredag 4 april 2014

Nä, här blir inga barn gjorda

Och inte något annat heller för den delen.

Natten var pest och pina. Jag tror jag har en manlig förkylning då det finns stunder det senaste dygnet då jag trott att jag håller på och dö. Jorå. Gommen är "bedövad"(?), öronen ute på en konstant flygplanslandning och halsen så sjuk att jag inte ens vill tänka på att svälja minsta lilla droppe saliv. En hosta som sticker i bröstet och lite grönt snor på det gör att jag tagit mig till stan i arla morgonstund för en jourdate med doktorn.

Visst låter det tjusigt? Nähä, inte det. Med morgonen var übertjusig (och svinkall). Håll till godo, klart mycket finare än min hals.


8 kommentarer:

Sus sa...

Åh vad fint! Krya på dig nu.

Anonym sa...

Vilka kontraster. En underbar bild och en manlig förkylning. Det sistnämnda är inte att leka med. Helgkram Bosse

Tina sa...

Din bild får mej att längta hem! Och sjukdomsbeskrivningen gör mej lite orolig.....

DDT sa...

Då känns det ju verkligen som om tajmingen är perfekt när jag precis mejlat dig den förhatliga manualen. Skulle inte rekommendera den i kombination med mansförkylning. Det är en plåga även när man är "frisk".

Åsa Hellberg sa...

Krya på dig!!

Singelmamman sa...

Men skit! Krya på dig!

Anonym sa...

Oj oj oj så underbart vackert. Du skulle kunna tjäna pengar på att printa vykort, göra tavlor eller nåt. Å du, hoppas doktorn är riktigt tjusig och gör dig alldeles alldeles frisk eller åtminstone mindre sjuk. Kraaaam!
Tant B

Mammy sa...

Krya på dig!!
Kram