onsdag 13 januari 2016

Tre steg bakåt och ett steg fram

Idag har varit....en dag säger vi.

Det snöar, och som det snöar. Hela natten, hela dagen och lär ska snöa ett helt dygn till. Inte min grej och dessutom har vi ganska säkert problem att ta oss till stugan nu. *suck* Vem 17 uppfann snö?

Efter middagen byltade vi på oss för att i snöyran traska iväg till bion och titta på Ove. Det gjorde resten av Åland också. Vi stod ute i skitvädret och köade en bra stund och när det var fyra personer framför oss i kön tog biljetterna slut. Snopet. Innan vi pulsade hem igen bokade vi biljetter tills på lördag. Alltid något.

På fredag har vi jul/personalfest, och den ska festas i 20-tals stil. Vi har båda införskaffat tidsenlig klädsel även om min kanske är i färggladaste laget. Det som inte var så färgglatt var min svarta fjäderboa. Då jag en kort stund fick hjärnsläpp och lämnade boan framme medan jag duschade har vi nu en hall med tusenmiljonersbiljoner svarta fjädrar och en snörstump med lite ledsna fjädrar. Blir så trött ibland, på både mig själv och odjuren.

Men sen blev klockan tio och min nya kärlek dök upp i tv-rutan. Lars Lerin. Vilken människa, och vilka tavlor. Kan inte se mig mätt på dom, helt fantastiska. Har blivit tipsad om att lyssna på hans sommarprat. Ska spara det till en solig dag på Venusberget.5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vet vad du tycker och du vet vad jag tycker, men det låter underbart med all snö, måste få säga det i alla fall!
Va, gjorde pissarna så! Ja, jag vet, höll jag på att säga. Jag har ju slitit med att klä om dom två gamla älsklingsfåtöljerna hela vintern, och vem håller nu på att inta dom - med klor och allt!
Kul med kalas på arbetet! Du måste visa din utstyrsel! Glöm inte fjäder i håret och strumpeband på låret med glitter!!
Kramar

Maria sa...

Alltså dina katter skulle kunna ha en egen blogg!!
Kram

Baronessan sa...

Snö uppfanns för att vi skulle uppskatta den korta våren och sommaren. Även om det bara regnar! Lars Lerin är underbar!

Tantaluran sa...

Finns det inte kattdresyranstalter på Åland??

Evas Kvarnaro sa...

Jamen de är så goa de där odjuren, man låter dem hållas - varför - kärlek.
Jag (vi) har en det räcker, men med åldern har han blivit lugnare . . .
Ja Lars Lerin är speciell och hans röst är sövande vacker tycker jag.
Hoppas kalaset var som det skulle.
Kram/ Eva