måndag 8 november 2010

Jag måste flytta!

Inte en enda av mina sju satans-helvetes-jävla vinterjackor går på! I alla fall inte så att de går fast, eller man kan andas i dom eller sätta sig i bilen. Alltså måste jag flytta till nakna bröst och bastkjolarnas land. Eller frysa ihjäl. Eller gå ner i vikt.

 

15 kommentarer:

Nica sa...

Jag kan tänka mig att flytta med :)
Vi väger i alla fall ung. lika mycket. I dag bytte jag batterier i vågen - och gör en OMSTART!
Behöver också nya trosor. De gamla har tatt slut. Och dom jag hade för 20 kg sedan ser så skojiga ut på- om man lyckas få syn på dom mellan fläsket, vill säga :)

Nu kör vi! Jag hejar på här från Fasta landet!

Tant Grön sa...

Jag flyttar med. Villinte vinterjackor barnenstäckbyxor skrapabilrutor. Frysfrysa. Vill inte!

Snäckskalsdalen. sa...

Vi verkar bli ett helt gäng, jag hänger också på om det går bra!

Gafflan sa...

Vilken tur att inlägget till slut publicerades för jag har funderat ganska länge på nu vart det var du skulle flytta!
I vilket fall som helst så har jag också omstart *host, harkel* skulle bara låtit bli dom där två chokladbollarna som låg och skäpade i skafferiet.
Fy på mig...jag har ingen karrrrrraktäääääär.
Kram

Anonym sa...

Men snälla Frun! Inte ska du flytta. Jag tror du kommer svettas ihjäl där i bastkjolen, sen är uppkopplingen värdelös där i nakna-bröst och bastkjolarnas land. Och du kommer att sakna årstiderna, även de som innebär stora michelinjackor. Jag har ett förslag: köp en ny jacka och gotta dig sen i att den blir för stor!!!
/Småländskan

Finnpajsaren sa...

Jag kan rekommendera Thailand. Fast ta med bikini. De är svinsmå här.

Anonym sa...

Hörrni!! Ni som vet! Om jag, som anonym och utan blogg, ska kommentera, säga nåt till ex.vis Veronica, hon som är tjockast på mitten, hur gör jag då?
/Småländskan

Knasterfaster sa...

Det finns en föreningen eller något sådant som heter Våga Vägra Vinter(VVV). De går sommarklädda året runt och påstår att de inte fryser Jag såg en sådan man på TV. Han stod och högg ved i träskor, shorts och med barn överkropp mitt i vintern. Brrrr!

Fru Venus sa...

Du går till hennes blogg, hon finns i min lista!

Sandra sa...

ja inte skulle det vara fel att bo i9 ett varmt land, men att flytta för jackan blivit för liten är väl lite väl, ääää, satsa på att köpa en ny istället , lite billigare liksom!

Monica sa...

Håll andan!....Nä vännen nu skojade jag. Köp en ny. Men ska jag vara ärlig....så tror jag snart du kommer i någon av dem.....för det verkar som om du "jätt dig attans" på att minkska i omfång eller vikt eller vad du nu vill kalla det. Ser nu när jag skriver att belöning är nya småtrosor. Oj nu ser jag en lååååång lista på en massa mått också.....hi,hi,hi. KRAM.

Mina dagar sa...

Men herregud har du 7/sju vinterjackor?? Jag har bara två en vanlig och en till skidåkning. Men iof så har du ju ingen nu:(
Men för guds skull frys INTE ihjäl!!! Köp en ny!!!!
Kramar

Anonym sa...

Venus!Jag läser hennes blogg dagligen, men kan inte kommentera, eftersom jag inte hittar nån "Anonymruta" där. Så kan jag ju göra hos dig och andra här.
/Småländskan

Agneta sa...

Men vet du inte att det förbränner mer fett att frysa? Så gå du med uppknäppt jacka. Kanske inte för långt och för länge förstås. Du ska ju inte dra på dig lunginflammation.
Om du ska gå långt kan du ju ha en jacka bakochfram och en annan jacka rättvänd. *smart*

Malla sa...

Ja, Thailand vore ngt! Ialla fall mellan november-mars!