söndag 9 september 2012

Jag får väl ge mig då....

Under två somrar har jag använt min målarkjol och mitt målarlinne när jag har jobbat/målat på stugan. Säkert hundra gånger har jag tänkt att jag ska kasta bort eländet med trasigt gummiband i kjolen, färgfläckar och blekta fläckar efter mögeltvätt (som man använder innan man målar husfasaden), men dom är ju bra att ha när man ska måla nästa gång....

Men nu, nu ryker dom. Mannen gav mig "blicken" igår när vi plockade ihop lite sommar-sommar kläder som ska med in till stan för förvaring. Det svider lite, "bra att ha spara" som jag heter i mellannamn.Även sommarens t-shirts, linnen och korta kjolar får ge vika för den kommande hösten.


Tidigt i morse var det bara 7 grader varmt(?) ute, vilket betyder att det är varmare i vattnet, och jag känner att jag måste börja tänka på lite andra kläder än tunna bomullskjolar. Tyvärr.

Annars är det ett strålande solskensväder idag, vilket passar våra planer alldeles utmärkt. Ha en fin söndag!


6 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Här var det bar +1,5 när jag och Liten vaknade - brrrrr. Tur att hon inte vill gå ut då. Ska ni plocka majs i solskenet?

Stina sa...

Asså det finns inget som heter "bra att ha spara" det tar bara onödig plats ;-)

Jag är mer av att "kasta skiten" ;-)

Ha en underbar höst söndag!

Fröken Hulda sa...

Försöker avhysa min "bra-att-ha-inneboende". Går sådär... +9 vid 7 imorse

Renée sa...

Pratade med min hemtjänst-kvinna idag, hon plockar MASSOR av svamp (äter dock dom inte utan ger bort allt), hon sa att det verkar som om svampen är på sluttampen. Det blir nog vinter tidigt trodde hon... Jag rös när hon sa detta... Klä dig varmt vännen så du inte får problem med lederna säger "mamma" Renée! KRAM

Susanne sa...

Hemma på min gata är det sol och jag hoppas att det håller i sig hela långa dagen.

Gitsan sa...

En kläder är det svårt att göra sig av med oavsett fläckar eller trasig resår...