onsdag 26 december 2012

Smaken är som baken,

delad. Eller från två olika planeter.

Vi har inte samma "rea-hysteri" under mellandagarna som Sverigelandet har. Allt var stängt igår och idag hade matvarubutiken öppet och Mio, hör och häpna. Efter att ha inhandlat lite smått inför kvällens middag kikade vi in på Mio som ligger nästgårds med Kantarellen.

Där finns min älsklings-favorit-vill-ha-soffa, en Howardsoffa, ni vet med mässingshjulen och draperade/veckade armstöd:


En röd eller naturvit fantiserar jag om. Mannen? Han tittar helt oförstående på mig och nyper i en fasansfull svart lädersoffa à la canal-plus-flix-filmer. *suck*  En annan soffa som jag gillar (men inte vill ha om jag inte har ett enormt hus att fylla) är denna "Malmsten variant", men i en annan färg då:


Vad jag egentligen ville visa Mannen var dessa hyllor som jag tänkt mig som sängbord då de vi har är alldeles för små för våra behov(?). Tänkte mig en varsin vit på var sida om sängen med plats för tidningshög, bokhög, glasögon och klocka, mediciner och liknande jox och överst nåt fint i ljus/lamp väg:


Mannens min? Ja, han såg ut som om jag föreslagit att vi skulle klä av oss nakna och dansa på borden inför de femton personer som hittat till en julöppen butik. Ibland undrar jag hur det alls kommer sig att vi hänger ihop.

5 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Jag gillade den rosa soffan bäst! Precis en sådan hylla har jag tjatat på Sambon att köpa. Senast imorse gjorde jag det. Han behöver en sådan på sin sida om sängen för tidningar och annat jox.

Maria sa...

Sån där hylla skulle jag oxå behöva ha bredvid min säng. Mitt sängbord är alltid överbelamrat med böcker, vattenglas och massa annat som kan vara bra att ha.
Sofforna var alldeles för små för min smak. Jag gillar stora vräkiga amerikanska soffor!

Åsa Hellberg sa...

vad är det med män och svarta skinnsoffor?

Nina sa...

Howardsoffor är också mina favoriter! OCH precis sådan hylla har jag kikat på att ha som just sängbord, tror det skulle vara supersnyggt! Karlar, de har för taskig smak när det gäller möbler, så är det bara! =)

Baronessan sa...

Vilken absolut lysande idé med bokhyllorna! Förutom att dom samlar damm då men det blir ju ändå dammigt, so what! Du kanske kan bo med mig istället ;)