måndag 28 januari 2013

Nya tider?

Jag har alltid gillat vackra underkläder. Spets, tyll, fina färger och snygga urringningar. Två saker den senaste tiden har gjort att jag måste ge upp finheterna.

1. Mitt jobb. Vita blusar/skjortor är ofta väldigt tunna (läs: genomskinliga) och kräver hudfärgade, helst släta behån.

2. Min vikt. "Kärlekshandtagen" har förökat sig och placerat sig under, innanför och nedan själva behån. Inte snyggt. Dallervalkigt skulle man kunna kalla det.

Så igår inhandlades en behå för 9,90 under KappAhls BH kampanj. Slät, hudfärgad och så mycket tyg att en av vardagsrummets lampskärmar kunde kläs om.

Idag går jag till jobbet och känner mig inte snygg och sexig "under", utan slät, strutaktig(?), hudfärgad och som en nunna som ska visa upp årets gördellinne för en blind påve. Men det är säkert bekvämt.

8 kommentarer:

Mammy sa...

Haha! Du är så härlig!!

Agneta sa...

Jag älskar det där osexiga och bekväma! Min man not so much.

Agneta sa...

Eh, det lät kanske som att jag inte älskar min man lika mkt som bekväma underkläder, men så menar jag inte!

Ezter sa...

Har alltid det förnuftiga, så rolig är jag...

Anette Eriksson sa...

Skönt med det praktiska ibland men klart det känns skönt när man är fin under oxå! Det finns en sida som heter Evas Underkläder. Anpassad för bl a Dolly Parton tuttar :-)

Baronessan sa...

Får man inte vara snygg och sexig under på jobbet? Tycker du ska ha riktigt mycket spets och knäppa upp översta knapparna! ;)

Mångmamma sa...

Hua, säkert bekvämt och praktiskt men ack så trist!
Känns som jag valt rätt yrke där jag har möjlighet att frossa i precis de kläder jag själv vill glida runt i - lyxhustru!
Eller åtminstone frilansande skribent och familjens projektledare!?
Ha en bekväm dag! :)

Nica sa...

Alltså - nu fick jag ju en helt underbar bild i huvudet. Nunnan som lite rodnande lyfter på fållen .... och en påve som tittar åt fel håll och ber henne beskriva färgen. Mohhahaha. Du och dina liknelser. Fina du!