fredag 11 november 2016

När verkligheten slår en på käften

Idag nåddes jag av det tunga beskedet att en av mina bloggvänner gått bort, alldeles för tidigt och efter en kort tid med helvetessjukdomen cancer.


I det stora hela borde alla människor få leva vidare, men när det gäller Jenny borde hon verkligen fått det. Så ung, så mycket på gång hemma, just börjat resan som mormor, så mycket kvar i sitt konstnärsskap. Jag kommer att sakna hennes positiva inlägg något enormt.


RIP Jenny <3 p="">


5 kommentarer:

Susanne sa...

Beklagar sorgen. #fuckcancer

Paradiset Kaos sa...

Kram till dig och hennes anhöriga!
Förstår vad de går igenom eftersom jag för 3 veckor sedan miste min pappa, i måndags min farbror och i onsdags var vi tvungna att ta bort 2 hundar som inte mådde bra.

Ezter sa...

Livet är tufft :( Kram!

Jigglypuffan sa...

Alla kommentarer på ett ställe. Jävla skitsjukdom. Det finns superbramedel till rostfritt, tjoa för tips! Jag blev för ca 15 år sen av med både höns och små ulliga kaninungar. I hönsen fall var det en mård. Han bet sonika av huvudet på dem och bara lämnade dem. Kaninerna tog grävlingen som helt enkelt slet upp buren. Naturen är hård på många sätt.
Från att ha varit ingen väskmänniska alls har jag plötsligt blivit med 2. En rejäl där mycket braattha får plats och en liten nättare gåpåstan väska!

Jigglypuffan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.