onsdag 9 november 2016

Väskor.

Jag skulle kunna säga något om Donald Duck, jag menar Trump, men vad kan jag säga? Jänkarna är inte riktigt kloka, jag håller mig till det då han får så mycket uppmärksamhet ändå just idag.


Vad som också fått uppmärksamhet idag är en rad i dagens Nya Åland där jag är ny krönikor. Jag står med min Michelingubbejacka på mig (ute i snö som faller vått och kallt) och med månadens väska över axeln, novemberväskan. Så snygg väska från Desigual.


Kommentaerna om krönikan är odelat positiva, det är kul. Men kommentarerna om väska förstår jag mig inte alls på. Hur kan man ha tolv väskor?, frågar de flesta? Jag måste erkänna att jag inte kan svara på det. Anledningen till att jag inte kan det är att jag har XX antal väskor och har ett lite bestyr med att välja just månadens väska.


Däremot undrar jag, hur kan man ha bara en väska?

3 kommentarer:

Agneta sa...

Fördelen med att bara ha en väska är att man slipper välja. Nackdelen är ju klart värre: Att inte kunna välja!

Grattis! Kul att du blivit krönikör! Det är något jag länge velat bli också.

Anonym sa...

Jag undrar också hur man kan klara sig med enbart en väska. Dock använder jag mest ryggsäck ock köpte mig en ny i fredags.

Kram från en oinloggad Malde

Ezter sa...

Jag har ingen väska och jag klarar mig utmärkt ;)
Kul med din krönika, skulle gärna läsa den! Spännande med flytten, hoppas det blir flytt i tid, när man ska flytta vill man ju att det ska bli dags fort!!!